ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Certified Hypnotherapist


O Κώστας Λαμπρόπουλος έχει σπουδάσει Πληροφορική στην Κορέλκο, Τεχνολόγος / Μηχανολόγος στο Πολυτεχνείο του Ληντς και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Εταιρικών Πληροφορικών Συστημάτων στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1986, αλλά ταξιδεύει τακτικά στην Ελλάδα. 

Από το 1997 και μετά μαθαίνει Υπνοθεραπεία για να βοηθήσει πρόσωπο του στενού οικογενειακού του κύκλου με μείωση πόνου.  Έχει προσκληθεί να μιλήσει ως ειδικός σε θέματα αλλαγής συμπεριφοράς στην ΕΤ1, στην Εγνατία Τκαι στο ραδιόφωνο. Είναι πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής από το American Hypnosis Association. Προσφέρει ατομικές συνεδρίες ως επι το πλείστον μέσω Internet . Το 2011 έρχεται σε επαφή με την Μέθοδο Θήτα, στην οποία εκπαιδεύεται σαν θεραπευτής.

Τώρα βοηθάει ανθρώπους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης χρησιμοποιώντας την Υπνοθεραπεία και την Μέθοδο Θήτα. Οι συνεδρίες είναι μέσω Ιντερνέτ ή τηλεφώνου.  Οι συνεδρίες Υπνοθεραπείας συνοδεύονται απο MP3 (με την συνεδρία της Υπνοθεραπείας), το οποίο είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για το άτομο με το οποίο γίνεται η συνεδρία.

Επικοινωνία : lambropoulos.costas@gmail.com
skype: ecopitts_pilot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου